Vissza

Fenntarthatósági Stratégia

kulcsszavak
Blog Img

CTA Wide Image 1 1.jpg

Fenntarthatósági Stratégia
A Cpl-nél az a víziónk, hogy a világ legjobbjai között legyünk akik fenntartható megoldásokkal és tapasztalatokkal segítik ügyfeleiket és jelöltjeiket. A Cpl számára a fenntarthatóság azt jelenti, hogy a jó, fenntartható üzleti gyakorlatok használatával pozitív hatást gyakorol a környezetre, saját embereire és gazdaságunkra.

Fenntarthatósági Stratégiánk egy 2023-ban elvégzett kettős értékelővizsgálat eredményei alapján készült. Ez az értékelés lehetővé tette a Cpl számára, hogy azonosítsa a Cpl szempontjából legfontosabb kérdéseket, tevékenységünk társadalomra, környezetre, emberkre és gazdaságra gyakorolt hatását. A riport a CPL irányelveinek és fenntarthatósági dokumentumainak áttekintésének, az érdekelt felekkel folytatott interjúk, egy teljes céges felmérés, és a GreenWorks Bizottsággal folytatott workshop eredménye. Ennek a jövőképnek a megvalósítását 3 stratégiai pillér támogatja: Future Ready, Client First és Total Solutions.


Future Ready
Az éghajlatváltozás által érintett világban a munka jövőjének élvonalában leszünk, hogy ügyfeleink, jelöltjeink, kollégáink és közösségeink készen álljanak a jövőre. A Cpl ezt a „think&do” kollaborítív vezetői hálózattal, a közös alkotásra összpontosítva, a Future of Work Institute folyamatos fejlesztésével és közvetlen környezetünkre való odafigyeléssel fogja elérni.

Total Solutions
Ügyfeleink és jelöltjeink igényeinek megfelelőe, a való világra tervezünk és alkalmazunk előremutató értéket teremtő, kész, integrált megoldásokat a munkaközvetítés teljes spektrumában. Ezért kivételes munkáltatók leszünk, és egyenlő esélyeket teremtünk minden érintett számára.

Client First
Stratégiai és etikus módon dolgozunk ügyfeleinkkel, és olyan új folyamatokat teremtünk, igyekszünk teljes mértékben megérti, hogyan fejleszthetjük őgyfeleink vállalkozását fenntartható szolgáltatások és támogatások széles skálájával. Élen járunk az új gondolkodásmodok és a modern vezetési módszerek elsajátításában és alkalmazásában.

 

Fenntartható fejlesztési célok
Az ENSZ Fenntartható Fejlődési Céljai (SDG) vagy Globális Céljai 17, egymással összefüggő globális célból álló gyűjtemény, amelyek célja, hogy „közös tervet képezzen az emberek és a bolygó békéjéhez és jólétéhez, most és a jövőben is”. Az SDG-k a fenntartható fejlődés egymással összefüggő környezeti, társadalmi és gazdasági vonatkozásait hangsúlyozzák azáltal, hogy a fenntarthatóságot helyezik a középpontba. A 2023-as értékelésünk eredménye az ENSZ Fenntartható Fejlődési Céljaival (SDG) összhangban 5 olyan elsődleges célkitűzést azonosított, amelyek a legnagyobb hatással vannak tevékenységünkre, és amelyekben úgy gondoljuk, hogy a legtöbbet tudjuk elérni. Ez az 5 fenntartható fejlesztési cél, valamint a fenti 3 stratégiai pillér képezte fenntarthatósági stratégiánk alapját.

5 elsődleges SDG

5 Primary SDGs.jpg

Kötelezettségvállalásaink
Kötelezettségvállalásaink összhangban vannak a Future Ready, a Client First és a Total Solutions stratégiai pilléreinkkel kapcsolatos kötelezettségeinkkel így elősegítve a társadalomra, a környezetre, embereinkre és gazdaságunkra gyakorolt pozitív hatást.

5 SDGs Breakdown Graphic 1.jpg
CTA Wide Image 1 1.jpg


Korábbi CPL fenntarthatósági jelentések

A jelentés korábbi kiadása: Sustainability Strategy and Report | 2022